Artiklen er opdateret den 16. september 2020, da mange oplysninger i den ikke længere er gyldige. Serieiværksætteren Martin Thorborg, der bl.a. har stiftet virksomhederne Jubii, Spamfighter, Amino og har investeret i en række andre mindre projekter, er blevet partner i Agera ApS. Efter Amino har investeret i faadetgjort.dk blev det fælles projekt, agera.dk, startet. Her er det muligt for forbrugere at indhente op til 3 gratis og uforpligtende tilbud- ⓘ , som Ageras partnere for lov til at byde på.

Ageras

Ageras partnere vælges med omhu blandt de dygtigste på markedet. Det er altså ikke kun prisen der sorteres i, men også kompetencer, serviceniveau osv. Dette er et absolut krav, da Amino lægger navn til. Pt. kan indhente tilbud på revision, bogføring og advokathjælp via siden og det er ikke planen at udvide til andre områder pt.

”Vi fokuserer meget på at vi rent faktisk ved noget om de brancher, vi opererer i. På den måde kan vi yde en meget bedre service, når vores forbrugere ringer ind og samtidig matcher vi dem bedre med de virksomheder, der er mest oplagte til at løse en given opgave”, siger udviklingschef Martin Hegelund.

Faadetgjort

Faadetgjort.dk kører videre, men her er fokus mere på at skabe match mellem privatpersoner. Ageras partnere er i langt størstedelen af tilfældene professionelle virksomheder. Og det er lige fra enkeltmandsbogholderen der sidder på hjemmekontoret til filialer af nogle af verdens største revisionsvirksomheder. På den måde giver man forbrugeren de bedste muligheder for at træffe en beslutning om en fremtidig samarbejdspartner.”Derfor er konceptet med de 3 tilbud så genialt, fordi der er så mange parametre at spille på.”, siger Rico Andersen, der til daglig er direktør i selskabet. Opdatering: Faadetgjort.dk er ikke længere i drift.

I dag beskæftiger Ageras A/S tæt på 100 mennesker globalt! Målet er at blive den ultimative formidler af kontakt mellem forbrugere og revisorer og advokater. Begge partner har udelukkende givet positive tilkendegivelser omkring produktet, da fagmændene får nye kunder og forbrugerne får lettere ved at finde vej i den jungle, der hersker indenfor brancherne.

Du kan læse mere om, hvor stort Ageras er blevet i denne artikel: Ageras dansk iværksættereventyr

Tags:
  • agera martin thorborg
  • martin thorborg agera
  • -site:agera dk agera dk
  • agera - rico
  • thorborg partner