For et par år siden flyttede vi til Bogense. Bogense ligger på det nordlige Fyn- ⓘ . Vi fandt et lille hus ude på landet. Der er et stykke land til det, men vi har sådan set ikke drømme om at blive selvforsynende med økologiske grøntsager og den slags. Nej, drømmen er at bo i naturskønne omgivelser ude på landet og helst også i nærheden af vand. Vi kan begge to arbejde hjemmefra, så vi har sådan set ikke brug for, at der er adgang til offentlig transport for at komme på arbejde. Vi har derimod også en drøm om at kunne efterlade huset, når vi rejser.

Elsker at rejse

Vi holder jo af, at rejse og inden alt det her med corona og pandemi brød ud, rejste vi i lange periode. Måske i 3 eller 4 måneder ad gangen. Det er jo fordelen ved at arbejde via nettet. Man kan faktisk arbejde fra alle steder på kloden, bare der er adgang til internettet. Og vi vil gerne ud og rejse igen. Så kriterierne for købet af huset var: 1. Det skal være billigt. 2. Det skal være i god stand. 3. Det skal ligge i smukke omgivelser. 4. Der skal være rimeligt signal, så vi kan få en rimelig internetforbindelse.
Vi fandt huset i Bogense. Så vi købte det. (Det var i øvrigt slet ikke dyrt.) Vi flyttede ind. Fik indrettet vores hjemmekontor. Og nød tilværelsen. Vi flyttede ind om sommeren, så alt var fryd og gammen.

Brug for en bil

Men vi fandt jo hurtigt ud af, at vi er afhængige af en bil. Hver gang vi skal købe ind, er vi nødt til at køre i bil. Der er for langt at gå eller cykle til det nærmeste busstoppested. Og når vi handler ind, så køber vi stort ind. Det bliver for tungt at slæbe poserne op i en bus. Så en bil. Ja, den er vi altså afhængige af.

Nu er det sådan, at vi faktisk har en bil. Den er gammel, men fungerer udmærket. Men på et tidspunkt, da vi havde haft den til eftersyn, fik vi at vide, at en undervognsbehandling af bilen ville være en god investering. Det gav lidt bekymringer.

Rustbeskyttelse på Fyn – hvor?

Nu bor vi jo på landet og har sådan set ikke så meget kontakt til de lokale. Så det var ikke helt nemt at finde ud af, hvor vi kunne få lavet sådan en undervognsbehandling. Men Google kan jo alt. Så der var jo den simple løsning: Googl det.
”Undervognsbehandling Fyn” skrev jeg, og ja, jeg fik gode resultater lige med det samme. Jeg fandt et servicecenter i Odense: https://fynsundervognscenter.dk/ . Deres site var ret flot. Og der var mange oplysninger om, hvordan en undervognsbehandling kan medvirke til, at bilen får en længere levetid. Så vi ringede til centeret. Fik en venlig herre i tale og fik bestilt tid.

Og heldigvis for det. Vi nåede lige at få vognen behandlet inden, efterårets regn satte ind. Vi opdagede, at her kan være meget fugtigt. Og når man bor på landet, så mærker man det altså meget mere, end når man bor i byen.