Er du en kvinde, hvis hjerte banker lidt hurtigere hver gang du kigger på makeup eller får produkterne imellem hænderne, så er makeup produkter fra brandet NYX sikkert noget for dig. Du kan få alt slags makeup fra det verdensberømte brand, så det er kun fantasien som sætter grænser, når det kommer til at skabe et smukt hverdagslook eller en festlig aften makeup. På sitet Luxplus.dk kan du vælge mellem rigtig mange produkter fra NYX, så du kan give den gas foran spejlet. Få NYX produkterne fra Luxplus’ hjemmeside og få produkterne med store besparelser med et medlemskab. Så kan du hurtigt få fyldt makeuppungen til randen til næsten ingen penge.

NYX MakeupLuxplus

Al makeup fra NYX kommer i et super funktionelt og trendy design, hvor det tydeligt kan mærkes, at man har med at gøre et brand, som virkelig ved noget om makeup og hvad der rør sig inden for dette område. Med NYX kan du være sikker på at du vil kunne mestre en perfekt base, lægge en smuk øjenmakeup eller læbestift helt uden det store besvær, da produkterne er utroligt nemme at arbejde med og derfor gør det til en ren leg at give sig i kast med at bruge dem.

Når det kommer til en god base, kan du både få fantastiske primers samt concealere, foundations og pudder i mange forskellige farver, så der helt sikkert også er lige netop den farve, der passer perfekt til dig. NYX har endda skabt color correcting produkter i form af concealere i farver som grøn og orange, som eksempelvis er med til at dække rødme i huden eller mørke rande. På den måde giver NYX makeup dig de rette værktøjer som du kan bygge hele dit look op omkring, så du i sidste ende står tilbage med et fantastisk fejlfrit look.

Billig NYX makeup til hverdag og fest

Når basen er på plads, kan du give dig i kast med de øvrige områder af ansigtet og sætte fokus på enten øjne eller læber, som måske skal have tilført lidt ekstra farve. Er du mere til et afdæmpet, men stadig smukt og fejlfrit look, så kan du naturligvis også få alle de produkter du skal bruge for at skabe et naturligt makeup look, hvor det umiddelbart ikke syner, at du har brugt ret meget produkt. Er du vild med bryn, kan du med fordel skabe en smuk base som det første og derefter tegne dine bryn smukt op med en brynpensel og tilføje en god brow gel fra NYX. Giv kindbenene en tur, så de også fremstår mere markerede og tilføj en smule mascara til dine vipper, så er du allerede godt kørende med meget få produkter, som ovenikøbet ikke behøver at tage så lang tid at lægge.

Er du mere vovet, kan du også kaste dig ud i en violet lipgloss, glimmer og glitter til ansigt og krop, eller en highlighter der virkelig vil fremhæve dine kindben samt andre områder af dit ansigt, som tilsammen vil fremhæve dine bedste træk. NYX har om nogen forstået at skabe makeup produkter, som er både sjove at lege med og som giver et rigtig godt og holdbart resultat.

Få som sagt alle herlighederne fra NYX på siden Luxplus.dk – der er mange gode tilbud på den populære makeup, så skynd dig ind på siden og shop dine favoritter.