Jeg har brug for at gøre noget ved min hud. Den er så tør, så tør. Nærmest som knækbrød. Hård og porøs. Jeg har brugt masser af forskellige ansigtscremer. Lige lidt hjælper de. Creme om morgenen – dagcreme. Creme om aftenen – natcreme. Det dur ikke. Jeg har forsøgt at spise mit problem væk: massevis af frugt og grønt. Ja, jeg har virkeligt formået at overskride den her regel med 6 om dagen ved at spise meget frugt og altid få massevis af salat og grønt. Meget mere end de 300 gram, de anbefaler.

70% vand

Det gjorde jeg, fordi jeg læste et eller andet sted, at vores krop består af 70% væske, og at vores hud faktisk er det største organ på vores krop. Så logisk tænkende, som jeg er, begyndte jeg at hælde massevis af juicer i mig spise, frugt og grøntsager. Men det har altså ikke hjulpet. Måske har jeg overdrevet med det grønne. I al fald, så skal jeg have en pause fra frugterne og salatbladene. En paleo-periode skal måske introduceres i mit liv? Men proteiner og den slags hjælper vel ikke på tør hud?
Jeg har faktisk været hos en dermatolog (Speciallæge i hudsygdomme), som sagde, at det er meget normalt i min alder, at huden bliver tør. Han anbefalede, at jeg bruger en almindelig fugtighedscreme til ansigt og hænder. Tak, så er jeg lige vidt. Øv.
Men så her for nylig læste jeg en artikel om, at man kan få frisket sin hud op med behandling med Restylane. Det lød meget interessant.

Botox og Restylane virker

Jeg har altid troet, at Restylane var noget, man bruger ligesom botox til at fjerne rynker med. Men det kan åbenbart også benyttes til at friske huden op. Så den bliver spændstig igen. Ok – der er sammenhængen, jeg ikke havde tænkt på: Tør hud giver rynker, spændstig hud giver færre rynker.

Måske skulle jeg overveje meget nøje at få en behandling med Restylane? Hvis det kan hjælpe mig til at føle mig bedre tilpas. Jeg har det jo, som om at min hud føles som sandpapir. Jeg har talt med en veninde om det. Hun kendte ikke til, at Restylane behandlinger kan tilføre huden fugt. Hun kender det kun som et stof, der blev anvendt, da hun fik lagt en filler ved sine læber. Hun ville gerne have, at de blev lidt større. Forståeligt.

De ser temmelig stramme ud, og jeg må indrømme, at den behandling, hun fik, har hjulpet meget på hendes udseende. Hun ser mildere og gladere ud. Jeg spurgte hende, om jeg kunne få kontaktinformationerne til den klinik, hvor hun fik sine behandlinger af hende. Jeg kunne da godt tænke mig at høre om det virkeligt, passer det, jeg har læst. Måske har hendes læge et godt råd, jeg kan følge. Hun sagde, at selvfølgelig kan jeg det. Få telefonnummeret. Men hun har vist glemt, at hun lovede mig det. Hun har ikke ringet mig op endnu. Så jeg tror lige, at jeg vil ringe til hende nu for at minde hende om det.