De fleste forbrugslån i Forbrugslån Online Danmark oversigten tager mellem 1 og 3 minutter at ansøge om – og du får svar enten med det samme eller i løbet af få minutter.

  • Skal man have fast ejendom for at få et forbrugslån?Nej – det behøver du ikke. Du skal have en indtægt, men du behøver ikke eje noget som helst for at tage et forbrugslån her.
  • Er et forbrugslån det samme som et kviklån / SMS lån?I realiteten er det faktisk det samme. Ofte ser vi dog, at forbrugslån er lidt større end de typiske kviklån og SMS lån, som de også kaldes.
  • Kan man have mere end ét forbrugslån?Det kan du sagtens! Ofte er det dog en god ide at slå dem sammen – for eksempel med et såkaldt samlelån. Det er tit billigst.
  • Må man søge om et forbrugslån flere steder på én gang?Ja, det er faktisk en rigtig god ide at gøre! Søg 2, 3 eller flere af ovenstående forbrugslån, vent på svar og vælg så det bedste tilbud på forbrugslån!

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er – helt som navnet antyder – et lån, du tager til et forbrug. Når man overhovedet skelner mellem forbrugslån og for eksempel billån, boliglån og lignende, skyldes det, at et forbrugslån aldrig er med sikkerhed i noget, du ejer.

Altså: Et forbrugslån er et lån, der ydes til dig på “dit glatte ansigt” så at sige. Det betyder så også, at du som hovedregel skal forvente at betale lidt mere for et forbrugslån, end du for eksempel skal betale i renter på et billån eller et huslån. I de sidstnævnte typer af lån har banken eller kreditforeningen jo sikkerhed for lånet i din bil eller bolig, og derfor kan de tilbyde en lidt lavere rente.

De danske banker yder også forbrugslån, men det foregår på en helt anden måde, end det gør, når du tager et online forbrugslån!

Forskellen på online og bankernes forbrugslån

De væsentligste forskelle ligger ikke i renten, som mange banker ellers vil forsøge at overbevise dig om. Med online forbrugslån helt ned til 3,9% i rente, har selv de billige banker svært ved at konkurrere. Forskellene ligger i stedet primært i disse forhold:

  • De online baserede forbrugslån, du finder her på siden, blander sig på ingen måde i, hvad du låner til. Om det er en ferie, et nyt fjernsyn, en fest eller en skønhedsoperation: Det betyder intet. Du bliver end ikke spurgt, hvad du skal bruge dit forbrugslån til.
  • Bankernes åbningstider er korte, og de passer sjældent ind i en travl hverdag. Online kan du derimod søge om, få bevilget og få udbetaling af lån i weekender døgnet rundt også. Og hos de fleste långivere også i weekenden og på helligdage.
  • Svartiden på en låneansøgning til et lån til forbrug online er mellem 30 sekunder og 1 time. I en almindelig bank er det ikke ualmindeligt, at du skal vente i dagevis.