Vi er lige landet. Jeg skal tisse og styrter hen til det nærmeste toilet. Får tisset af og kan nu følge med resten af familien i ro og fred. Vi går ned og stiller os op ved bagagebæltet i ankomsthallen. Venter på, at kufferterne dukker op. Det har været en vidunderlig ferie. Det var en idé, som vores datter gav os. Hun sagde, at hun var træt af vinteren og gerne ville til Malaga. Ned til noget sol og varme.

Malaga er Spaniens hjerte

Da hun sagde det for 10 dage siden, havde vi ikke nogen idé om, at vi ville tage derned. Men for at holde hende i ro satte vi os til at kigge lidt på, hvad der findes af rejser og flybilletter til Malaga i Spanien. Bare for sjov. Og der var det så, at min mand fandt nogle utroligt billige flybilletter på rejsepriser.dk. Jeg ved ikke, hvordan han gjorde, men den aften råbte han bare lige pludseligt, at vi skulle pakke kufferterne. Han havde fundet flybilletter. Og vi skulle afsted om 2 dage. Ingen slinger i valsen. Vi skulle bo på et lille hotel. Faciliteterne var måske ikke de fineste, men de fungerede, og folkene, som ejede hotellet, var ualmindelig søde. De gjorde alt, hvad de kunne, for at vi følte os hjemme og fik et godt ophold.

En uge afsted sammen

Vi var afsted i en uge – alle fire. Når jeg siger fire, så mener jeg min mand, min datter og min søn og mig selv. Og det skete så hurtigt og impulsivt, at det faktisk blev en af de bedste ferier, vi nogensinde har haft. Så, kære venner. Her kommer læringen: Lyt til dit barn, når hun eller han siger, at hun gerne vil på ferie et eller andet varmt sted. Vi har fået 7 dage i sol og varme. Vi har fået energi til at klare den sidste del af vinteren.