Har de sidste 11 måneder været på kontanthjælp, men jeg kan ikke få det til at hænge sammen, rent økonomisk. Jeg overvejer af selv samme årsag et kviklån, så jeg kan få luft i økonomien.

Jeg tænker dog bare på, om jeg kan få et kviklån på kontanthjælp – altså et lån uden indkomst fra et rigtigt arbejde?

Som du kan se af ovenstående oversigt, så er der en hel del udbydere, der tilbyder lån til ledige. Lån penge som ledig er altså ikke det store problem, men du bør naturligvis tænke dig godt om. Vil du låne penge uden indtægt, så sørg for at lægge et budget først. Hvad enten man er på kontanthjælp eller dagpenge, så har man oftest ikke et stort rådighedsbeløb.

Kontanthjælp er fast indtægt

Kviklån på kontanthjælp kan sagtens lade sig gøre, hvilket jo er meget fair, nu hvor din indkomst er lav. Kontanthjælp og dagpenge sidestilles med en decideret fast indtægt, og derfor kan du optage et kviklån på kontanthjælp.

Du skal dog være opmærksom på, at din formue ikke må overstige 10.000 kr., mens du er på kontanthjælp. Et lån kan blive betragtet som en formue, så derfor vil det være en god ide at optage lån under 10.000 kr.

Så svaret på dit spørgsmål, om du må låne penge på kontanthjælp, er, at det må og kan du godt. Der er ikke noget problem i at låne penge uden fast indkomst fra et arbejde.
Håber det løser sig for dig.

Uden indtægt

Fedt at høre at man kan lån penge uden indtægt. Vi var ikke klare over, at det kunne lade sig gøre at låne penge uden job, for så havde vi gjort det for længe siden. Jeg er på kontanthjælp og min kæreste Liz er på dagpenge, men er det også muligt at låne penge på dagpenge?

Super skønt at have muligheden for at låne penge på kontanthjælp, når nu ikke man kan få den fornødne hjælp af systemet. Jeg prøvet at optage kviklån på kontanthjælp 2 gange og kviklån på dagpenge 1 gang, og jeg er dybt taknemmelig for muligheden.

Når man er arbejdsløs uden fast indtægt, så ligger man jo allerede ned, og så er det altså rart med en hjælpende hånd. Det er umuligt at låne penge uden fast indkomst i banken, men på nettet kan altid låne. Lån penge nu og få udbetaling med det sammeOg det er heldigvis uanset, om man er på dagpenge, kontanthjælp eller anden form for offentlig forsørgelse. Tak for hjælpen

Knuzzzz og kram fra Lonni