Vi har haft meget tid til at få talt en masse ting igennem her i familien. Vi har jo alle sammen været sendt hjem i mange uger. Mine børn har været hjemme fra skolen. Den lille går i 8. klasse, og den store går i 2.g. Selv har jeg arbejdet hjemmefra. Det har været noget af en omstilling, men det har faktisk også været meget rart. Et eller andet sted, håber jeg, at den måde at arbejde på kan fortsætte.

Savner kammeraterne

Mine børn har savnet deres klassekammerater. Det forstår jeg udmærket. Jeg savner da også mine kollegaer og livet på kontoret til daglig.

Men som sagt, vi har fået talt meget om alt muligt. Bl.a. så har vi talt meget om karrierevalg og uddannelse. Det er mest den store, som har deltaget i den snak. Hun har en idé om, at hun gerne vil have en stresscoach uddannelse, som hun kalder det. Hun er meget interesseret i psykologi og den slags.

Vil være stresscoach

Vi har derfor talt meget om hvad stresscoaching egentlig er for noget. Der er både psykologi og samfundskundskab involveret. Det bliver nok ikke nemt for hende at blive stresscoach. Det kræver sikkert mange års studier. Er hun parat til det? Det mener hun, at hun er. Hun har evnerne til at koncentrere sig om bøgerne. Vi må se. Der er en del information om stress coaching her: https://lifeconsulting.dk/stresscoaching

Praktiske junior

Den lille har et mere pragmatisk forhold til sine egne ønsker videre efter skole. Han siger, at han bare vil ud og lære noget. Han vil gerne være mekaniker, siger han. Han vil sikkert kunne få sig en læreplads. Hvis bare han ville sætte sig ned og sætte sig ind i, hvordan man skriver en god ansøgning, så han engang kan få en praktikplads. Hvis han virkelig vil, det, så er det ok, at han starter på en erhvervsuddannelse. Selv ville jeg dog helst have, at han læser til ingeniør.