Nu er det efterhånden 7 uger siden, at samfundet blev lukket ned her. Det er næsten 2 måneder. Udsigten til, at vi begynder at åbne igen, er meget lang – desværre. Og hvis man tænker bare en lille smule logisk, så kan man godt regne ud, at der vil gå endnu længere tid, inden samfundet er tilbage til de ’gamle tilstande’, hvis det nogensinde kommer det.

Langhårede

Og jeg har gået her i weekenden og tænkt over det. Det betyder, at når vi endelig engang kommer ud på den anden side, så er vi alle sammen ret langhårede. Medmindre man har en frisør derhjemme, eller en god barbermaskine. Jeg har ikke nogen af delene – så det bliver med langt hår for mit vedkommende.

2 gode mærker

Jeg kan allerede mærke det. At mit hår er længere. Og jeg hader det. Men finder mig i det. Har ikke lyst til at klippe det af selv. Det kan jeg ikke finde ud af. Men jeg kan godt finde ud af at købe en shampoo på nettet. Og det har jeg gjort. Jeg har faktisk købt 2. En fra Redken, som jeg er blevet glad for her på det sidste. Det er en shampoo, som hverken er for dyr eller for billig. Og så har jeg købt en noget dyrere shampoo fra Maria Nila på tilbud. Og de penge, som jeg ikke bruger til frisøren i disse uger, de kan godt finansiere en god shampoo. Så jeg ikke skal føle mig totalt miserabel. Det er jo det, der sker. Når man ikke kan få håret plejet så tit som jeg plejer at gå til frisøren, ja så begynder man altså at føle sig miserabel. Jeg gør. Jeg bryder mig ikke om det. Og når jeg først har forvildet mig ind i det tankemønster, ja så bliver jeg miserabel. Det må ikke ske. Så derfor synes jeg, at det er helt ok at bruge mange penge på min shampoo.

Jeg forkæler mig selv lidt

Derfor har jeg købt både Redken og Maria Nila. Jeg har også købt en conditioner fra de samme mærker. Det er jo, sådan at mit hår er meget fint – og når det bliver langt og sjasket, så er det ikke til at rede ud. Så derfor blev der også købt en conditioner til fruen her. Det gør det nemmere at rede håret ud. Uden at det kommer til at gøre alt for ondt i hovedbunden.

Shampoo

Jeg kiggede også på et andet mærke for gode shampoos. Men jeg besluttede mig for at nøjes med at købe de to mærker. Men der er vel ikke noget i vejen, for at jeg prøver et andet og ukendt mærke i fremtiden. Hvis vi alligevel skal være herhjemme i lang tid, så kan jeg da godt prøve at eksperimentere lidt med forskellige midler til håret. Lige nu er den første del af testen og sammenligningen startet. Den ene gang vasker jeg håret med produkterne fra Redken og den næste gang så med produkterne fra Maria Nila. Og efter hver gang skriver jeg ned, hvordan jeg føler mig før og efter. Det bliver til en blogpost på et tidspunkt.