Da min kone og jeg kom hjem fra en ferie i Grækenland for knap tre uger siden, var min kones kuffert ikke med hjem. Flyselskabet efterlyste den selvfølgelig, men efter tre dage erkendte selskabet, at den på en eller anden måde var gået tabt, og de udbetalte en erstatning pr. kulance på 5.000 kroner.

Min kone grinede over hele femøren, for det meste af det tøj, der var i kufferten, trængte alligevel til udskiftning og havde ikke den store værdi, så erstatningen var i hvert fald rigelig stor til at dække tabet. Og hun besluttede på stedet, at de fleste af pengene skulle bruges på en masse nyt undertøj, for det manglede hun faktisk.

Lingeributik

I vores naboby er der en lingeriforretning, der ofte i annoncer praler med at have Danmarks største udvalg i lingeri i alle mulige prisklasser, og min kone spurgte, om jeg havde lyst til at tage med på indkøb i den forretning. Jeg overvejede det lidt, men besluttede så, at jeg faktisk gerne ville med, for det kunne jo være, at jeg kunne påvirke hendes valg lidt, så hun ville gå med til at købe noget rigtig frækt undertøj til ære for mig.

Men det sagde jeg ikke noget om, og i øvrigt har min kone nu ikke for vane at være specielt kedelig med hensyn til det undertøj, hun vælger. Så da vi var gået på jagt i den pågældende forretning, fandt jeg hurtigt frem til et sæt med BH og trusser, som jeg gerne ville se hende i, men jeg må da indrømme, at det var et temmelig afslørende sæt i et stort set gennemsigtigt stof, der bestemt ikke overlod meget til fantasien.

Nej, ved du nu hvad, sagde hun lidt lavmælt til mig, du kan da ikke have behov for at se mig i sådan noget, for du ved jo udmærket, hvordan jeg ser ud helt uden noget på. Da jeg protesterede og sagde, at det faktisk godt kunne virke lidt pirrende bare at vide, at hun havde den slags lingeri på under det tøj, hun bruger til daglig, bragte jeg hende vist lidt i tvivl, for det pågældende sæt så ikke ud til ligefrem at være ukomfortabelt at have på, så for min skyld kunne det da nok komme på tale, som hun udtrykte det.

Og så var det, at hun viste mig, at hun havde fået købt de der sindssygt lækre BH sæt fra verdens bedste undertøjsmærke: PrimaDonna.

Hun har jo en lille såkaldt nebengeschæft hos https://escort-jylland.dk/, så hun er nødt til altid at se fin ud. Kravene er jo store i branchen, når det handler om at være attraktiv – og der er mange smukke piger også i Aalborg og Århus.

Den rigtige størrelse til hende

Vi fandt de rigtige størrelser til hende, og da hun lagde det ned i den kurv, vi gik rundt med, smilede hun til mig og sagde, at jeg vist var en rigtig naughty boy. Jeg havde fået min vilje, så jeg blandede mig ikke mere i hendes valg af lingeri, men jeg kunne da glæde mig over, at hun nok havde ladet sig inspirere af mine holdninger til en kvindes undertøj.

I hvert fald købte hun også et par sorte, selvsiddende strømper, som hun ved, at jeg sætter pris på at se hende i. Men ellers var det almindelige trusser og BH’er til daglig brug, hun brugte de fleste af pengene på, men ingen af dem vil jeg betegne som direkte erotik-forskrækkende.

Det bedste i mine øjne er og bliver dog de heldigvis ret populære hipster trusser.

De slår altså bare alt! se her:

Hipsters til piger