Sommetider ville jeg ønske, at jeg bare kunne vælge helt frit, når vi skal ud og rejse. Min mand og jeg elsker jo at tage på små smutture rundt omkring i Europa. Men jeg kan ikke altid vælge helt frit. Min mand kommer fra Berlin. Hele hans familie bor der. Og mange af vores smutture går til Berlin. Det kan være lidt irriterende, at vi fx ikke kan sætte os ned og lede efter billige flybilletter til en anden by. På den anden side, der er nogle pligter og ønsker, som vi gerne vil opfylde. Fx at deltage i min svigermors 70-års fødselsdag. Når den slags events sker i min mands familie, skal vi naturligvis deltage.

Fly til Berlin

Og det betyder, at jeg har ledt efter flybilletter til Berlin i dag. Jeg har fundet et par. De er gode. De passer med vores fridag, og de er ikke for dyre. Så jeg har købt dem og venter bare lige på at få bekræftet, at flyet vil afgå til tiden. Vi skal afsted i aften. Jeg har pakket vores weekendtasker og regner med at kunne låne et strygejern af min svigerinde, så jeg kan få strøget min mands skjorte til festen i morgen.

Frit lejde

Han er stadigvæk på arbejde og har givet mig frit lejde til at gøre, hvad jeg vil, så længe vi bare er med til hans mors fest i morgen. Jeg har sendt ham besked om, at han skal møde mig i lufthavnen om 3 timer. Jeg har også skrevet til ham, at han skal holde øje med sin telefon. Hvis der kommer en flyforsinkelse, så vil jeg naturligvis give ham besked i tide, så han ikke skal spilde sin tid. Indtil nu har jeg fået bekræftelse på, at vi er tjekket ind. Og nu om dage kan jeg jo faktisk få erstatning ved forsinket fly! Der er ikke andre beskeder, så jeg regner med, at vi kommer afsted til tiden.